Forum

Havankforum

Een plaats waar Havankianen, Schaduwianen, Brunaanhangers, Mateoren, Stofomslagers, Zwarteberenjagers en Provençalen samenkomen om hun kennis, nieuwtjes, anekdotes, vragen, antwoorden, suggesties en wetenswaardigheden uit te wisselen.

Om een bijdrage te leveren is een account vereist. Zie hiernaast "Registreren".

Laatste berichten

Wat ik een poosje geleden vreesde, is er nu. Veel werk en weinig tijd om even naar de site te gaan. Toch erg benieuwd naar de ontwikkelingen van het forum.
Hoe staat het met het forum. Ik heb niet de indruk dat die al gefrequenteerd wordt.
Is het al bij iedereen bekend?

Het Havank Ross boek dat ik van mijn dochter kreeg was “… contra de Schorpioen”.

sorry voor de spelfouten. Weer veel te haastig. Zal niet meer voorkomen.
A

Wat ongelofelijk fijn dat er een forumpagina is. Dat heeft Joost toch maar even voor elkaar gebokst. Dit is wel zo’n beetje wat ik voor ogen had. Heel erg bedankt. Er moet een hoop werk ingezeten hebben.

Ik heb van die vlagen dat ik weer een veel met Havank bezig ben. Die vlagen gaan dan ook weer over, maar zo komen door de jaren heen steeds…[Lees meer]

Fijn dat er nu ook een forumpagina is. Benieuwd naar wat voor vragen er leven onder de Havanklezers en naar wat ze met andere Havankianen willen delen.

@hans: Helemaal mee eens. Indrukwekkend naslagwerk. Een MUST voor de liefhebber.

Test:

Een Havank encyclopedie zou voor iedere Havankliefhebber in de kst moeten staan. Bestelbaar bij de St.Mateor?

Zoveel aanbiedingen van Havankboeken op Marktplaats. En zoveel verschillende vraagprijzen die uit de lucht lijken te zijn gegrepen. Merkwaardig. Om niet te zeggen hoogst…

Vandaag weer eens door de gebonden boeken op mijn plank gestruind. In plaats van alleen tegen de gele ruggen aan te kijken, ook weer eens de ontwerpen van de voorzijden in me opgenomen. Over smaak valt te twisten. Maar wat een variëteit! En wat een verschil met zo herkenbare latere Zwarte Beertjes van Bruna!
Kortom, een uurtje Havanktijd op…[Lees meer]

@evident Nieuwsbrieven uit de oude doos… verslinden zal ik ze!

Er zijn sinds de oprichting van Stichting Mateor veel nieuwsbrieven uitgegeven. Het zou zeer mooi zijn als die voor de donateurs beschikbaar zouden komen. Zijn hier meer Havankianen in geïnteresseerd?